Om oss

Om oss

Välkommen till
Cakehouse Konditori!

Jobbteam: Nidal som har god erfarenhet inom bagar- och konditoryrket. Han har tidigare jobbat hos konditori Katarina, en av Malmös största konditorier. Där har han fått ta stor del av arbetet på egen hand och levererat proffesionellt arbete. Och som har kämpat för sitt mål och lyckats öppna sitt eget konditori.

Nisreen är utbildad inom konditori och bageri och har lång erfarenhet av branschen. Hon gör en hel del av arbetet och ser till att ge den bästa servicen.

Våra härliga tårtor

Våra tårtor består av klassiska tårtbottnar med rikligt intensiva vaniljkrämer och med önskad smak. Vi gör även bildtårtor där du kan välja ditt eget foto som trycks på tårtan och önskad text på bilden. Vi har tårtor för varje tillfälle! Födelsedagstårta, barnkalastårtor eller företagsevent, företagslogo. Fototårta till födelsedagen, alla-hjärtans, förlovningen, påsken eller julen. Motivtårta som kärlekshälsning, gratulera till körkortet eller ett viss event. Oavsett tillfälle, så kan du beställa passande tårta hos oss. Tårtorna görs av utbildade och mycket erfarna konditorer som skapar bakverken speciellt för dig och din fest!

Vi har även ett brett utbud av bakverk som franska eclair, tiramisu, pannacotta, chokladbakelse, princessbakelse och många fler.

Välkommen till vår konditori i Malmö – Henrik smithsgatan 8

10

Arbetare

246

Kakor

178

Kunder

HEMBAKADE KAKOR

Vårt arbetslag

Nidal

Är huvudchefen

Nisreen

Tar hand om dekorationen och beställningar

Bashir

Tar hand om försäljningen samt en del på jobbet

Nidal

Är huvudchefen

Nisreen

Tar hand om dekorationen och beställningar

Bashir

Tar hand om försäljningen samt en del på jobbet

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt